top of page

Landgoed diner "vlindertuin" amersfoort 18 juni

De eerste datum staat! zaterdag 18 juni in het voormalige Vlinderhuys van Amersfoort.De vriendschap tussen Levi en mij is best bijzonder te noemen. Vorig jaar, zette ik een contact grill te ruil op een facebook pagina voor event en festival mensen. Ik kreeg hele leuke ruildealtjes. Die van Levi sprong er gelijk uit. Hij wou op een bunker in Utrecht onder een giga grote boom wel voor mij koken. Hij was daar bezig met een festival en zocht ook nog een foodtruck. En ik wou die van mij kwijt. Dus wat begon met een geintje, werd ineens heel serieus en een leuke samenwerking. Onder de boom van de bunker, bespraken we de plannen van zijn festival en de overname van de strandbar. We waren beide super enthousiast! Beide gaven we groen licht. De koop was een feit.Corona ook.. het weekend dat het festival zou plaats vinden, besloot Rutte om alles per direct te sluiten.. Levi was compleet overdonderd. Ik ook.. toch heeft het niet een keerzijde gehad op de koop en onze samenwerking en hebben we doorgezet. En zo bleven we elkaar steunen..

Over en weer bleven we contact houden.
Zo kwam Levi op een avond bij me eten en vertelde over de vlindertuin. Een prachtige rauwe locatie in amersfoort waar hij de invulling aan mocht geven. Of ik mee wou? Een droom! Ik zocht al zo lang naar een plek en hier was hij dan eindelijk!
Een paar weken later liepen we over het terrein waar al her en der planten opkwamen. Er was een ook een huis bij, waar een prachtige houten zaal in stond. Ideaal voor een sfeervolle avond dineren. Alles klopte!

Ons plan is om naast aanschuifdiners ook bruiloften en andere feesten hier te organiseren. Dus mocht je nog een mooie locatie zoeken voor je feest, laat het gerust even weten


Wat kan jij verwachten op deze avond?

We hopen op een bezetting van 40-50 personen en mooi weer. Bij mooi weer gaan we zoveel mogelijk buiten eten maar ook binnen kunnen we prachtig dineren. We gaan koken met de ingrediënten van deze plek en uiteraard zoveel mogelijk op houtvuur.


Menu :borrelplank met verse kruidenboter en "wild brood"


voor

live gerookte zalm met avocado mouse


vega :

gerookte aardappel met avocado mouse


hoofd

Diamandhaas op de kolen gegrild met

verse groentes en natuursalade


vega: bolcourgette met truffelrisotto en natuur saladeNa

Praline panna cotta met tonkabonen ijs en arretjescake


Prijs €60 pp ( geen eigen drank mee) Wij verkopen uiteraard ook wijn. Deze kan je per fles bestellen voor €19,95 per fles of €4,50 per glas
Comments


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page