Diner Oerboer Willem 14, 15 & 16 april

Onze aanschuifdiner tour, begint dit jaar bij Oerboer Willem, een bijzondere boer uit Blaricum.Al zon 4 jaar kom ik bij Willem op de boerderij en doen we samen altijd ff een bakkie thee. "Euh.. niet van die vieze gruis thee in zo'n zakje, maar losse thee." Ik hoor het hem nog zeggen de eerste keer dat ik bij hem aan tafel schuif op de deel. Ik parkeer mijn bus op zijn erf en word begroet door Bente. Bente is een prachtige hond, maar tis ook echt een boerderij hond. Hij laat je wel even blaffend weten dat hij de baas is hier. Zoals het hoort. Waar Willem nou precies vandaan komt weet ik eigenlijk niet maar hij is door een loting om de boerderij te pachten uitgeloot samen met een vriend van hem. Alleen de samenwerking verliep

niet zoals plan en Willem doet nu de boerderij alleen. Nou ja, alleen...

<