top of page
Gegrilde vis
Groene boerderij

Restaurant "De kookschuur"

Koken & Dineren in de kookschuur van Wildbrood in Huizen - Leer fantastisch koken en connect!

Vanaf 31 januari op woensdag- donderdag- , vrijdag- en zaterdag avond  zijn de deuren van de Kookschuur van Wildbrood voor iedereen geopend om te koken en te eten.

 

Een heel nieuw concept waarin je net als in een restaurant je per avond kan reserveren om te komen eten, Het verschil is: Je gaat zelf koken! Vanaf 17.00 kan je de studio binnenstappen om mee te koken en te eten. Mocht je pas later kunnen is dat geen probleem,je kan tot 19 uur aanschuiven om te koken. Laat het ons wel even weten.

Je leert nu van Emmie zelf de kneepjes van het vak. Je leert pasta maken, tiramisu, limoncello, creme brullee, op houtvuur koken en roken en nog veel meer gerechten die je hieronder kan vinden. Of je nu met zn 2-en komt, of met een grotere groep, Tot 12 personen kan er heerlijk gekookt en gegeten worden.

In en fantastische bourgondische sfeer, waar de keuken heerlijk zal ruiken koken we tot we genoeg hebben en dekken dan de tafel geheel in wildbrood stijl.

Geniet met volle teugen van deze avond!

Voor het diner betaal je altijd de vaste prijs van €55 euro en wijn en andere drankjes reken je per stuk of per fles af.

Tijdens de avond schenken we ook een proefglas wijn en lichten we daarbij altijd 1 kaas uit.

De Kookstudio is ook exclusief af te huren voor groepen, vraag hierbij naar de mogelijkheden

Adres loccatie Beemstoerboerstraat 12 1271 SE Huizen

 

 

bottom of page