top of page
Gegrilde vis
Groene boerderij

Restaurant "De kookschuur"

Koken & Dineren in de kookschuur van Wildbrood in Huizen - Leer fantastisch koken en connect!

 

Een heel nieuw concept waarin je net als in een restaurant je per avond kan reserveren om te komen eten, Het verschil is: Je gaat zelf koken! Vanaf 17.00 kan je de studio binnenstappen om mee te koken en te eten. Mocht je pas later kunnen is dat geen probleem,je kan tot 19 uur aanschuiven om te koken. Laat het ons wel even weten.

Deze avond kan je vanaf 8 personen boeken. Dus heel leuk als je een kookclub hebt! Voor minder kan zeker, echter betaal je dan wel de prijs van 8 personen.

Wat gaan we doen?

We beginnen de avond gezellig samen aan het vuur en de bar met een drankje en een eigen gemaakt stuk brood. Emmie zal met jullie de les doornemen die jullie hieronder gekozen hebben. Heb je een aanschuifdiner geboekt? Dan hoef je verder niks te doen en kan je heerlijk gaan zitten en genieten.

Ga je koken? Dan zal Emmie je verschillende menu's geven waar je samen uit kan kiezen. Rond 20 uur mogen jullie gaan zitten en lekker genieten en gaat emmie verder voor jullie alles afmaken.

In en fantastische bourgondische sfeer, waar de keuken heerlijk zal ruiken koken we tot we genoeg hebben en dekken dan de tafel geheel in wildbrood stijl.

Geniet met volle teugen van deze avond!

Voor het diner betaal je altijd de vaste prijs van €60 euro en wijn en andere drankjes reken je per stuk of per fles af. ( wijn €12,50 per fles)

Tijdens de avond schenken we ook een proefglas wijn

De Kookstudio is ook exclusief af te huren voor groepen, vraag hierbij naar de mogelijkheden 06 48741089 of chat met ons!

Adres loccatie Beemstoerboerstraat 12 1271 SE Huizen

 

 

bottom of page