top of page

Catering voor

Bedrijven & Groepen

Naast onze super-de-luxe pakketten waar we de rode loper voor je uitrollen en privé-koks inschakelen, hebben we ook een iets praktischer optie voor de wat smallere portemonnee.

Neem hieronder een kijkje naar onze pakketten.

Tafel styling

Wil je een meer aangekleed plaatje? Vanaf €19,95 pp kan je van ons een aangeklede tafel verwachten met linnen, servetten, glaswerk en borden. Ook leveren wij bloemstukken voor op tafel, prijzen hiervan zijn in overleg.

Bloemen en hapjes
druiven
Buffet tafel

Kostgangers

Binnen ons menu "Kostgangers" hebben we verschillende opties beschikbaar, waaruit je kunt kiezen voor jouw gezelschap en gelegenheid. Wij zorgen ervoor dat het heerlijke eten warm wordt bezorgd en klaargezet wordt in de regio Gooi. De volgende dag halen we alles weer op.

Wil je daarnaast ook genieten van een prachtig gedekte tafel in de unieke Wildbrood-stijl? Kijk dan HIER voor inspirerende stylingideeën en ons mooie servies.

DOWNLOAD HIERONDER ONZE KOSTGANGERS MENUKAART

Mand en wilde bloemen
Mand en wilde bloemen

Wildernis koken

Wildplukken & koken in het wild. Welke kruiden en planten groeien er op het landgoed?  We gaan een mooie wandeling maken over landgoed Zonnestraal op zoek naar bijzondere planten en kruiden. Uw groep leert  recepten welke passen bij de tijd van het jaar. Niet alleen met wilde kruiden en planten van landgoed Zonnestraal, maar ook uit onze eigen kruidentuin. Ook leert iedereen een klein beetje over fermentatie en koken op houtvuur.  Na het plukken maken we het buitenvuur aan gaan we samen een mooi menu koken op open vuur.
 

Deze kookdag duurt minimaal 4 uur. Koken met groepen kan vanaf 10  tot 25 personen.

kshop

BBQ

vanaf 15 personen
Een unieke ervaring, tussen de wijnranken, koken op houtvuur. Bij de BBQ staat in van onze koks heerijk te grillen op houtvuur en mogen uw gasten ook zelf meehelpen. Wij werken met lokale producten en maken alles vers. Wij hebben mogelijkheden van een kleine bbq met een aantal hapjes en salade tot een uitgebreide met luxe vlees, zoals wagyu en tomahawk. Wij denken graag met u mee.
.

wijnglas

Wine tasting

Op een wijngaard hoort uiteraard een winetasting. Proef de wijnen van wijngaard Zonnestraal. Vinoloog Annemarie neemt u mee op deze reis. Hierin kunt u kiezen om met uw gezelschap een kleine winetasting te doen, tot een zeer uitgebreide waarin u ook leert hoe u wijn proeft en waar u op moet letten tijdens het proeven. En ook welke gerechten hier goed bij smaken. 
 

Vanaf 10 personen tot 30 personen 

IMG_5230 (2).JPG
Foto 06-08-2022 21 10 01.jpg
Foto 06-08-2022 21 10 01.jpg

Dineren

Om de Wild Brood totaal ervaring te krijgen voor uw gezelschap, waarin wij u volledig ontzorgen in de prachtige stijl van Wildbrood, kunt u ook bij ons dineren op Wijngaard Zonnestraal. We koken voor uw gezelschap live buiten in een luxe omgeving met ons bourgondische tintje. Bij een mooie warme droge avond verzetten we alles tussen de ranken en bij frissere avonden bewegen we ons naar binnen in onze verwarmde luxe stretchtent. 

Lunchen

Een prachtige ervaring om tussen de ranken met familie, vrienden of met uw bedrijf te lunchen in de wijngaard. Bij mooi zomers weer schuiven wij de tafels helemaal vrij in de wijngaard en bij iets frissere omstandigheden stappen we onze prachtige tent binnen. Of u nu zeer uitgebreid wilt of een bourgondische shared dining.

Foto 14-11-2022 12 25 42.jpg
Feest

Borrel & feest

Wijngaard Zonnestraal is bij uitstek de lokatie voor een bijzondere ongedwongen borrel of feest. Hierin denken wij graag met u mee wat hierin mogelijk is. De wijngaard is geschikt voor partijen tot 100 personen die wij van alle wensen kunnen voorzien. 
 

Vergaderen

Buiten vergaderen is enorm inspirerend en kan vele andere inzichten geven dan een binnenlocatie. Tijdens het vergaderen bieden wij ook verschillende arrangementen aan passend bij uw gezelschap.

7ae9046a2ed5ea8fc23cdfe36ef12e40.jpg
Foto 18-11-2022 17 53 31.jpg

Huur Locatie

Al onze arrangementen hierboven zijn excl huur locatie. Verhuur begint bij €500 excl btw per dag.
Dagdeel in overleg

bottom of page