top of page
Bruiloft Bloemen

Hoe werken wij ?

Wanneer je ons benaderd voor een opdracht werken we een beetje in een vast ritme.

1 We krijgen een aanvraag binnen en kijken of we de datum vrij hebben.

2 Bij beschikbaarheid, krijg je een optie op de datum.

3 We plannen een afspraak in om te bellen. Bij een grotere opdracht boven de 20 personen, komt Emmie graag even persoonlijk al je wensen doorspreken.

4. Emmie schrijft al je wensen op en geeft dit door aan de planning. Onze planner zal vervolgens je ons menu of onze arrangementen doorsturen zodat je een keuze kan maken wat je graag zou willen en geeft je ook een prijsopgave.

5. Als je de keuze hebt gemaakt, en je bent ok met de prijsopgave, dan maken we een offerte voor je op waarin we alle afspraken en wensen vastleggen.

6 Mocht je na deze offerte nog aanpassingen willen, dan passen we deze eenmalig toe.

7 Bij akkoord op de offerte vragen wij een aanbetaling van 20%.

8. 10-14 dagen voor aanvang datum nemen we nog contact met je op om het juiste aantal mensen door te nemen en de evt veranderingen in het menu mbt dieetwensen van je gasten.

9 In de week van je feest, zul je vaker contact hebben met Emmie of onze planning. We gaan dan overleggen wanneer we gaan opbouwen en waar.

Het liefst brengen we een dag van te voren alle servies en stoelen.

10 De dag is aangebroken!

We komen 3 uur van te voren om alles op te bouwen en klaar te zetten. Dat is vaak best wel druk voor ons en jullie. Wanneer we op jouw locatie gaan koken, nemen we je keuken in beslag en je huis. Maar dat doen we natuurlijk op een heel gezellige manier. Laat het allemaal lekker los!

Wat doen we  wel en niet?

1 Ver weg

Helaas kunnen wij niet meer verder weg dan 25-30 km rondom Huizen. Door de grote drukte is het niet meer mogelijk om de dagen rondom een event ver weg vrij te plannen. 

2 Weddingplanning & ceremoniemeester

We merken soms dat een je meer tijd en begeleiding nodig hebt voor je event of feest. Daarom werken we naast het maken van een offerte ook met weddingplanners.  Zij gaan met je in gesprek en kijken wat en hoeveel tijd je nog nodig hebt bij je voorbereidingen maar ook op de dag zelf.

Wij hebben aparte planners in ons team die deze taak op zich nemen. Deze planners werken met verschillende paketten om jou de beste zorg te bieden. Voor meer info neem gerust contact met ons op.

Call 

06-48741089

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page