Veelgestelde vragen

Hoe kan ik reserveren?
Heel simpel: door te bellen op 0648741089, mailen naar info@wildbrood.nl of een bericht te versturen.
Geef hierbij je naam en met hoeveel gasten je voor welke datum wil reserveren en wij geven je zo snel mogelijk een bevestiging. Laat je ook even weten of er allergieen/intollerantie/geloofsovertuiging is? Dan houden we hier rekening mee.

 

Wat kost een diner?

Dit verschilt per datum en locatie. Kijk hiervoor even bij de agenda.


Kan ik ook een biertje drinken?
Natuurlijk! Wij hebben verschillende dranken, thee en koffie, likeuren, wijnen en bieren.

Kan ik ook annuleren?
Uiteraard! We hopen je dan weer te zien op een andere datum. Laat het altijd even weten als je niet komt. Zo kunnen anderen op een wachtlijst ook kunnen aanschuiven.


Ik ben slecht ter been/heb een ongemak.
Op veel locaties kan iedereen komen. We hebben daar een goede aanloop en het is hoogstens 200 honderd meter lopen vanaf de parkeergelegenheden. Maak je gebruik van een rolstoel? Meld dit dan op tijd zodat we kunnen kijken naar mogelijkheden en opties. Niet alle locaties zijn namelijk even geschikt hiervoor en wellicht is een andere locatie in dit geval dan beter. Wij werken bijvoorbeeld ook met een eco-toilet. Dit toilet werkt met zaagsel en is minder geschikt voor minder validen. Wil je voor de zekerheid weten wat er wel en niet mogelijk is? Mail ons je vragen naar info@wildbrood.nl of WhatsApp ons op 06-48741089.

Kan ik ook naar het toilet?
Op sommige van onze locaties is geen toilet van origine aanwezig. In dat geval zorgen wij voor een bijzonder eco-toilet, ook wel een ‘outhouse’ genoemd. Ons toilet staat dan ook buiten en je kan er in principe alles op doen wat je ook op een gewoon toilet doet. Het toilet werkt echter op zaagsel en niet op water. Je handen kan je ook gewoon wassen en je kan ook je make-up bijwerken. Daarnaast is er gewoon een lampje en een dak aanwezig, dus het toilet werkt prima.

Moet ik ook speciale kleren aan?
 Je mag op je mooist komen! Maar kom vooral waar jij je het prettigst in voelt. Soms kan het fris worden. Neem in dat geval iets warms mee.  Pas wel op met hakken, want het is niet overal even stabiel.

​Hoe kan ik betalen?
Op locatie beschikken we over allerlei moderne middelen om zowel cash als met (credit)kaart te betalen.

​Mag ik ook roken?
Roken aan tafel is niet toegestaan; wel is er buiten een rookplek aanwezig.

​Mag ik ook een huisdier meenemen?
Helaas, huisdieren zijn niet toegestaan. Hulphonden daarentegen natuurlijk wel.

​Mogen mijn kinderen ook mee?
Kinderen vanaf 12 jaar mogen altijd mee.

Voor ouders met kleine kinderen gaan we speciale data maken zodat kinderen lekker samen kunnen spelen. Sommige diners zijn namelijk niet zo geschikt voor jonge kinderen vanwege de tijden en soms ook de locatie/ligging (hoogte of water).

Ik heb een allergie/intolerantie/bepaalde geloofsovertuiging etc.
Daar hebben we alle begrip voor. Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk wensen te vervullen. Via je reservering kan je aangeven wat je niet mag, kunt of wilt eten of drinken. Je mag ook mailen naar info@wildbrood.nl om hierover vragen te stellen of om je verhaal hierover te doen.

​Ga ik ook gekke dingen eten?
Wij houden van verrassingen, behalve onnatuurlijke. Alles wat we voor je klaarmaken, is bijzonder lekker.

Onze kok Selina is een meesterlijke kok. Je kunt er vanuit gaan dat het eten geen tegenvaller zal zijn. Zelf hebben wij het niet zo op insecten; wat betreft de rest van de avond raden we aan om het gewoon over je heen te laten komen. ;)

Staat je vraag er niet bij? Je kunt ons altijd een mailtje of appje sturen.