top of page

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik reserveren voor de aanschuifdiners?

 Wildbrood werkt met tickets. Je koop vooraf een ticket voor je datum en hiermee is je reservering ook gelijk gemaakt. Heb je van te voren vragen hierover? Je kan mailen naar info@wildbrood.nl of een bericht te versturen op 0648741089.
 

Wat kost een diner?

Dit verschilt per datum en locatie. Kijk hiervoor even bij de agenda. Onze dinerprijzen beginnen vanaf  65 euro. 


Kan ik ook een biertje drinken?
Natuurlijk! Wij hebben verschillende dranken, thee en koffie, likeuren, wijnen en bieren maar je mag ook je eigen drankjes meenemen.

Waarom moet ik voortijd een ticket kopen?
De aanschuifdiners zijn vergelijkbaar met een event. Wij zijn afhankelijk van jouw komst. Een lange tafel is alleen succesvol als iedereen ook komt. Daarom verkopen wij voor onze events ook tickets. Plus onze ervaring heeft ons geleerd dat mensen met ticket ook vaker daadwerkelijk komen. 

Kan ik ook annuleren? 

Tot 2 weken voor aanvang diner kan je je ticket eenmalig gratis omboeken. Hierna kost het 7,50 per ticket om deze om te boeken. Tot 1 week voor aanvang kan je nog wisselen daarna is dit niet meer mogelijk.  


Ik ben slecht ter been/heb een ongemak/heb een allergie. 
Op veel locaties kan iedereen komen. We hebben daar een goede aanloop en het is hoogstens 200 honderd meter lopen vanaf de parkeergelegenheden. Maak je gebruik van een rolstoel? Meld dit dan op tijd zodat we kunnen kijken naar mogelijkheden en opties. Niet alle locaties zijn namelijk even geschikt hiervoor en wellicht is een andere locatie in dit geval dan beter.  Wil je voor de zekerheid weten wat er wel en niet mogelijk is? Mail ons je vragen naar info@wildbrood.nl of WhatsApp ons op 06-48741089.

Kan ik ook naar het toilet?
Wij zorgen altijd dat er een toilet is. 

Moet ik ook speciale kleren aan?
 Je mag op je mooist komen! Maar kom vooral waar jij je het prettigst in voelt. Soms kan het fris worden. Neem in dat geval iets warms mee.  Pas wel op met hakken, want het is niet overal even stabiel.

​Hoe kan ik betalen?
Op locatie beschikken we over allerlei moderne middelen om zowel cash als met (credit)kaart te betalen. Omdat je van te voren een ticket hebt gekocht, hoef je in alles waarschijnlijkheid alleen nog een drankje af te rekenen als je deze niet zelf hebt meegenomen.

​Mag ik ook roken?
Roken aan tafel is niet toegestaan; wel is er buiten een rookplek aanwezig.

​Mag ik ook een huisdier meenemen?
Helaas, huisdieren zijn niet toegestaan. Hulphonden daarentegen natuurlijk wel.

​Mogen mijn kinderen ook mee?
Kinderen vanaf 12 jaar mogen altijd mee.

Voor ouders met kleine kinderen gaan we speciale data maken zodat kinderen lekker samen kunnen spelen. Sommige diners zijn namelijk niet zo geschikt voor jonge kinderen vanwege de tijden en soms ook de locatie/ligging (hoogte of water).

Ik heb een allergie/intolerantie/bepaalde geloofsovertuiging etc.
Daar hebben we alle begrip voor, echter is het voor ons vaak erg lastig om allergievrij te koken. Wij hopen hierin op je begrip. Via je reservering kan je aangeven wat je niet mag, kunt of wilt eten of drinken, dan kijken wij of we hierin wat voor je kunnen betekenen. Je mag ook mailen naar info@wildbrood.nl om hierover vragen te stellen of om je verhaal hierover te doen.

Ga ik gekke dingen eten ?
Wij houden van verrassingen, behalve onnatuurlijke. Alles wat we voor je klaarmaken, is bijzonder lekker.

Onze koks Selina ( sterrenkok) en Emmie zelf ( Vuurkok) is een meesterlijke duo. Je kunt er vanuit gaan dat het eten geen tegenvaller zal zijn. Zelf hebben wij het niet zo op insecten; wat betreft de rest van de avond raden we aan om het gewoon over je heen te laten komen. ;)

Staat je vraag er niet bij? Je kunt ons altijd een mailtje of appje sturen.

 

 

 

bottom of page