top of page

Welkom bij

Wijngaard Zonnestraal

Sinds begin 2023 hebben wij een vaste locatie op Wijngaard Zonnestraal in Hilversum, waar wij af en toe aanschuifdiners organiseren. Deze plek is ook beschikbaar voor groepen. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden die wij op dit moment aanbieden.

druiven
druiven

Mogelijkheden en catering

Wijngaard Zonnestraal is naast de wijngaard ook een heel unieke en inspirerende locatie voor groepen en bedrijven.

Vanwege de bijzondere ligging van deze locatie, aan de rand van Hilversum en op het landgoed van Zonnestraal,  is het voor een tal van activiteiten geschikt.

Wijngaard Zonnestraal bezit goede facilitaire oplossingen en denkt hierin met u mee. Mocht u de locatie willen huren voor uw eigen (bedrijfs) event? Neemt u gerust contact met ons op.

 

Ceremonies

De ceremonie komt in vele vormen. Wij begrijpen dat elke ceremonie een heel special moment is. In overleg is veel mogelijk en kan wijngaard Zonnestraal dit moment voor u en uw gezelschap zo fijn mogelijk maken. Ceremonies zijn overdekt tot 50 personen mogelijk. Grotere groepen zijn in overleg.

Bruidsboeket
Mand en wilde bloemen
Mand en wilde bloemen

Wildernis koken

Wildplukken & koken in het wild. Welke kruiden en planten groeien er op het landgoed?  We gaan een mooie wandeling maken over landgoed Zonnestraal op zoek naar bijzondere planten en kruiden. Uw groep leert  recepten welke passen bij de tijd van het jaar. Niet alleen met wilde kruiden en planten van landgoed Zonnestraal, maar ook uit onze eigen kruidentuin. Ook leert iedereen een klein beetje over fermentatie en koken op houtvuur.  Na het plukken maken we het buitenvuur aan gaan we samen een mooi menu koken op open vuur.
 

Deze kookdag duurt minimaal 4 uur. Koken met groepen kan vanaf 10  tot 25 personen.

kshop

BBQ

vanaf 15 personen
Een unieke ervaring, tussen de wijnranken, koken op houtvuur. Bij de BBQ staat in van onze koks heerijk te grillen op houtvuur en mogen uw gasten ook zelf meehelpen. Wij werken met lokale producten en maken alles vers. Wij hebben mogelijkheden van een kleine bbq met een aantal hapjes en salade tot een uitgebreide met luxe vlees, zoals wagyu en tomahawk. Wij denken graag met u mee.
.

wijnglas

Wine tasting

Op een wijngaard hoort uiteraard een winetasting. Proef de wijnen van wijngaard Zonnestraal. Vinoloog Annemarie neemt u mee op deze reis. Hierin kunt u kiezen om met uw gezelschap een kleine winetasting te doen, tot een zeer uitgebreide waarin u ook leert hoe u wijn proeft en waar u op moet letten tijdens het proeven. En ook welke gerechten hier goed bij smaken. 
 

Vanaf 10 personen tot 30 personen 

Flowers & tablestyling

Tussen de ranken van Wijngaard Zonnestraal gaan we samen met florist Sharon en stylist Emmie aan de slag om een prachtige lunch of diner tafel te maken. Hoe deel je en tafel in en welke bloemen passen hier bij. Als we samen de tafels gedekt hebben, verzorgen de dames een heerlijke lunch als afsluiter.


 

IMG_5230 (2).JPG

workshop

Foto 06-08-2022 21 10 01.jpg
Foto 06-08-2022 21 10 01.jpg

Dineren

Om de Wild Brood totaal ervaring te krijgen voor uw gezelschap, waarin wij u volledig ontzorgen in de prachtige stijl van Wildbrood, kunt u ook bij ons dineren op Wijngaard Zonnestraal. We koken voor uw gezelschap live buiten in een luxe omgeving met ons bourgondische tintje. Bij een mooie warme droge avond verzetten we alles tussen de ranken en bij frissere avonden bewegen we ons naar binnen in onze verwarmde luxe stretchtent. 

Lunchen

Een prachtige ervaring om tussen de ranken met familie, vrienden of met uw bedrijf te lunchen in de wijngaard. Bij mooi zomers weer schuiven wij de tafels helemaal vrij in de wijngaard en bij iets frissere omstandigheden stappen we onze prachtige tent binnen. Of u nu zeer uitgebreid wilt of een bourgondische shared dining.

Foto 14-11-2022 12 25 42.jpg
Feest

Borrel & feest

Wijngaard Zonnestraal is bij uitstek de lokatie voor een bijzondere ongedwongen borrel of feest. Hierin denken wij graag met u mee wat hierin mogelijk is. De wijngaard is geschikt voor partijen tot 100 personen die wij van alle wensen kunnen voorzien. 
 

Vergaderen

Buiten vergaderen is enorm inspirerend en kan vele andere inzichten geven dan een binnenlocatie. Tijdens het vergaderen bieden wij ook verschillende arrangementen aan passend bij uw gezelschap.

7ae9046a2ed5ea8fc23cdfe36ef12e40.jpg
Foto 18-11-2022 17 53 31.jpg

Huur Locatie

Al onze arrangementen hierboven zijn excl huur locatie. Verhuur begint bij €500 excl btw per dag.
Dagdeel in overleg

bottom of page